Representant

Siv Anita Biti-Helander

Medlem av Kommunestyret og Utvalg for samferdsel, infrastruktur og havn (USIH)

Siv Anita Biti-Helander

Bli bedre kjent med Siv Anita Biti-Helander:

Alder : 49.  Bosted :  Rustefjelbma

Arbeidserfaring:

Jeg har storparten av hele min arbeidserfaring fra det private næringslivet og da spesielt innen salg. Har tatt noen korte pit-stop innom det offentlige. Nå jobber jeg på tanabedriften Frode Utsi As der jeg har vært ansatt en god stund. Så det er vel naturlig jeg også er opptatt av bruken til det som har med snøscootere og ATV å gjøre i mine verv.

Politisk erfaring:

Jeg står til valg som 3 kandidat for en 3-runde i kommunestyret. Så alle gode ting er 3 tenker jeg. Videre har jeg i tillegg vært i formannskapet nåværende periode. Jeg startet vel opp med å være i råd for funksjonshemmende for lenge siden før jeg havnet i kommunestyret første gang.

Jeg har også vært i dispensasjonsutvalget. Så må jeg si at i det siste året har det vært veldig spennende å være i bygdevekstavtalens arbeidsgrupper. Jeg har vært representant i arbeidsgruppen for næringslivsutvikling og infrastruktur og håper vi får noe bra ut av dette arbeidet.

Hjertesak:

Jeg er ikke redd for å tenke innovativt og jeg er nok noe utviklingsorientert med «hodet fra det private næringslivet» inn i det tillitsvervet jeg utfører.

Jeg er interessert i de fleste felt. Men likevel vil jeg vel si at næringsliv, infrastruktur og all samfunnsutvikling/planlegging trigger meg ekstra. Men alle områder henger sammen. Man må være god på kommuneøkonomi,skole, miljø/klima videre også være god på helse, kultur og samfunnsutvikling osv. for å kunne skape mer bolyst og gjøre Tana enda bedre enn det allerede er i dag. Det er en helhet.